Yoga in de Vlinderhof

  Buiten Yoga Utrecht Vlinderhof Maximapark

  Buiten Yoga in Utrecht Leidsche Rijn! De wind door je haren, de zon op je huid, omringd door fluitende vogels en een kleurrijke tuin… Dat klinkt toch heerlijk?

  *** Corona-update*** vanaf 13 mei start de buitenyoga met beperkte plek. Check de beschikbaarheid in het online lesrooster en boek direct je plekje als je doorklikt om een rittenkaart te kopen. Wil je eerst een proefles volgen voor €10,-? Neem dan contact op met mij. Kan de les niet doorgaan ivm regen of zit deze vol? Dan is er ook de optie tot online yogales zodat je thuis alsnog yoga kunt doen!

  Kom yoga ervaren in de buitenlucht. In het voorjaar en de zomer geef ik yogales in de prachtige Vlinderhof in het Maximapark. Eén ding is zeker, deze locatie geeft de yogales echt een extra dimensie.

  Tijdens yoga ben je veel bezig met je ademhaling en wat is er nu lekkerder dan frisse lucht diep inademen? Door in de natuur te staan, met je voeten in het gras kom je nog meer in het nu. Terwijl je aan ontspanning, kracht en souplesse werkt, geniet je van de mooie kleurige Vlinderhof en de zonsondergang.

  De yogales in het park is geschikt voor alle niveaus, ook als je nog geen ervaring hebt met yoga.

  De Vlinderhof

  Deze bijzondere tuin ligt verscholen in het Maximapark in Leidsche Rijn. De tuin is ontworpen door Piet Oudolf en wordt beheerd door vrijwilligers uit de buurt. Het is echt een rustige oase binnen het park. Geregeld komen natuurliefhebbers de bijzondere planten en bloemen bewonderen. In de zomer ziet de tuin er elke week anders uit dankzij de groene vingers van de vrijwilligers. Je bereikt de Vlinderhof het makkelijkst met de fiets. Met de auto is ook mogelijk maar dan moet je vanaf de parkeerplaats wel even lopen óf gebruik het avontuurlijke trekpontje! Klik hier voor de route naar de Vlinderhof.

  Aanmelden voor Yoga in de Vlinderhof

  Aanmelden voor de lessen kan via het online lesrooster momoyoga.com/yogatijd. In verband met de coronamaatregelen is er beperkt plek. Wil je een proefles meedoen voor €10,-? Klik op de button onderaan of stuur een whatsapp naar mij. In het online lesrooster zijn de buitenlessen vooralsnog alléén te boeken met een 5 of 10 rittenkaart. Wil je op de hoogte blijven hiervan? Volg YogaTijd dan op Facebook of Instagram. De lessen gaan alleen door bij droog weer. Als de coronamaatregelen het toelaten kunnen we uitwijken naar één van de binnen locaties. Na de zomer worden de lessen ‘binnen’ gegeven in Neoliet en brouwerij Maximus.

  Buiten-Yoga.nl Ambassadeur

  Ik ben echt fan van buiten yoga en promoot het zoveel mogelijk. Daarom ben ik ook ambassadeur geworden van het online platform Buiten-Yoga.nl. Op dit platform vind je, naast buiten yoga in Utrecht, alle buitenyogalessen van Nederland. Handig, als je een keer yoga op het strand wilt volgen tijdens een weekendje weg bijvoorbeeld!

  Wil jij een proefles doen tussen de fluitende vogels en kleurrijke bloemen?

  Begin chat
  Meer weten?
  Hi,

  Ik ben Kelly van Yogatijd, waar kan ik je mee helpen?