Yoga in de Vlinderhof

  Buiten Yoga Utrecht Vlinderhof Maximapark

  Buiten Yoga in Utrecht Leidsche Rijn! De wind door je haren, de zon op je huid, omringd door fluitende vogels en een kleurrijke tuin… Dat klinkt toch heerlijk?

  Kom yoga ervaren in de buitenlucht. In het voorjaar en de zomer geef ik yogales in de prachtige Vlinderhof in het Maximapark. Eรฉn ding is zeker, deze locatie geeft de yogales echt een extra dimensie.

  Tijdens yoga ben je veel bezig met je ademhaling en wat is er nu lekkerder dan frisse lucht diep inademen? Door in de natuur te staan, met je voeten in het gras kom je nog meer in het nu. Terwijl je aan ontspanning, kracht en souplesse werkt, geniet je van de mooie kleurige Vlinderhof en de zonsondergang.

  De yogales in het park is geschikt voor alle niveaus, ook als je nog geen ervaring hebt met yoga.

  De Vlinderhof

  Deze bijzondere tuin ligt verscholen in het Maximapark in Leidsche Rijn. De tuin is ontworpen door Piet Oudolf en wordt beheerd door vrijwilligers uit de buurt. Het is echt een rustige oase binnen het park. Geregeld komen natuurliefhebbers de bijzondere planten en bloemen bewonderen. In de zomer ziet de tuin er elke week anders uit dankzij de groene vingers van de vrijwilligers. Je bereikt de Vlinderhof het makkelijkst met de fiets. Met de auto is ook mogelijk maar dan moet je vanaf de parkeerplaats wel even lopen รณf gebruik het avontuurlijke trekpontje!ย Klik hier voor de route naar de Vlinderhof.

  Aanmelden voor Yoga in de Vlinderhof

  Aanmelden voor de lessen kan binnenkort via momoyoga.nl/yogatijd (nog even geduld :-))ย Hier vind je ook het lesrooster. De eerste les zal in mei plaatsvinden. Wil je op de hoogte blijven hiervan? Volg YogaTijd dan op Facebook of Instagram. Tot aan mei wordt deze les ‘binnen’ gegeven in Neoliet.

  Buiten-Yoga.nl Ambassadeur

  Ik ben echt fan van buiten yoga en promoot het zoveel mogelijk. Daarom ben ik ook ambassadeur geworden van het online platform Buiten-Yoga.nl. Op dit platform vind je, naast buiten yoga in Utrecht, alle buitenyogalessen van Nederland. Handig, als je een keer yoga op het strand wilt volgen tijdens een weekendje weg bijvoorbeeld!

  Wil jij ook yoga tussen de fluitende vogels en kleurrijke bloemen?

  Begin chat
  Meer weten?
  Hi,

  Ik ben Kelly van Yogatijd, waar kan ik je mee helpen?
  Powered by